Ammattilaisten verkkokauppa

Hyvää Uutta Vuotta 2020 kaikille teille!

Uusi vuosi tuo aina tullessaan uutta. Meille arvojemme mukainen toiminta on tärkeää ja niiden mukaan toimimme päivittäin. Yhtenä tärkeänä osana on olla luotettava ja luottamuksen arvoinen kumppani. Ollaksemme myös tehokkaampi ja notkeammin toimiva päivitämme verkkokauppamme toivottavasti tässä alkuvuoden puolella.

Tarkoitus on luoda kokonaan uusi, asiakkaitamme, eli sinua, sujuvammin ja näppärämmin palveleva verkkokauppa josta löydät koko tuotevalikoimamme samalla kertaa. Koska tuotevalikoimamme on laajahko niin pyydämme malttia sillä tämän luominen voi kestää hetkisen. Ennen uuden verkkokaupan valmistumista toimii vanha normaalisti. Lisäksi voitte yhä tehdä tilauksen myös sähköpostilla. Sähköpostitilauksiin toivomme aina selvästi merkinnän tuotteesta ja määrästä sekä tarkat yrityksen tiedot. Yrityksen nimi ja y-tunnus, sähköpostiosoite, puhelinnumero, toimitusosoite ja laskutusosoite postinumeroiden kera sekä yhteyshenkilön nimi. Kun uusi verkkokauppamme aukeaa toivomme kaikkien tilausten ohjautuvan sinne.

Samalla siirryimme jo 1.1.2020 alkaen sähköiseen laskutukseen.

Jatkossa siis kaikki laskut lähetetään sähköpostilla tai sähköiseen laskutukseen (verkkolaskutus). Otamme myös jatkossa vastaan ainoastaan sähköisiä laskuja. Sähköpostilla tehdyistä tilauksista emme toistaiseksi peri lisäkuluja. Laskutuslisämme on 8€/lasku.

Mikäli haluat saada paperisen laskun perimme tästä 10€ laskutuslisän. Samoin mikäli haluat myöhemmin kopion aikaisemmasta laskustasi perimme tästä 8€ toimistokulun. Näillä katamme sekä laskujen postituskuluja että postittamiseen kuluvan työajan kuluja.

Tilaukset toimitetaan toistaiseksi Postin välityksellä. Käytämme ensisijaisesti postin toimipisteisiin noudettavaksi jaettavia lähetyksiä. Mikäli toivot lähetyksen pakettiautomaattiin tai toimitettavaksi suoraan antamaasi osoitteeseen ilmoitathan tästä meille. Pakettiautomaatista ei peritä lisäkuluja, ovelle toimitettavasta lähetyksestä perimme postin hinnaston mukaisesti lisäkulun sekä 8€ toimistokulun.

Meille ympäristöllä ja luonnolla on suuri merkitys. Pyrimme käyttämään pakkauksissamme mahdollisimman paljon kierrätettyjä materiaaleja. Tästä syystä pakettimme eivät ole aina saman näköisiä. Pakkaamme usein lähetykset samoihin laatikoihin, joissa meille on tuotteita toimitettu. Samoin käytämme uudelleen kaikki pehmusteet kuten kulpamuovit ja styrox pallerot.

Näillä uudenvuoden päivityksillä toivotamme kaikille teille menestystä uuteen vuoteen 2020!

Yst.

EmMi Cosmetics Tiimi

EmMi Cosmetics Oy laskutustiedot:

Operaattori: OpusCapita Solutions Oy (E204503)
Verkkolaskuosoite: 003729136745
OVT-tunnus: 003729136745