Ammattilaisten verkkokauppa

Tervetuloa EmMi Cosmetics verkkosivuille!

Meiltä löydät kauneudenhoitoalan ammattilaisille suunnatun verkkokaupan sekä koulutustarjonnan.

 

 

Verkkosivustomme uudistuu

Olemme avanneet Tampereen keskustaan uuden Showroom hoitolan ja koulutuskeskuksen. Jotta sivustomme olisi uutta toimintaamme vastaava päivitämme sivujamme parhaillaan. 

EmMi Cosmetics Showroom hoitola

Uusi upea hoitolamme sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa osoitteessa Hämeenkatu 25 A. Palvelutarjonnastamme löydät MCCM Medical Cosmetics, Ionithermie, HydraFacial, Restylane ja monet muut hoidot.

Ajanvarauskalenterimme löytyy täältä 

LAHJAKORTIT SUORAAN VERKOSTA! KLIKKAA TÄSTÄ

 

Kauneudenhoitoalan ammattilaiset

Suosittelemme rekisteröitymään UUTEEN verkkokauppaamme. Verkkokaupan sivustolta löytyy tietoa tuotteistamme sekä koulutuksistamme. Näitä tietoja emme valitettavasti voi jakaa ilman rekisteröitymistä sillä mukana on B2B kaupan hinnastoja. 

 

UUSI VERKKOKAUPPA LÖYTYY TÄÄLTÄ!

 

 

 

@EMMICOSMETICSOY                  @emmin_sonja                         @mccmsuomi

Ascorbic Acid – C- Vitamiini

C-Vitaminista elinvoimaa ihoon Kaikki kauneudenhoitoalan ammattilaiset tietävät, että C-vitamiinia kannattaa käyttää. Mutta muistatteko miksi? C-vitamiini oli yksi vuoden 2019 ihonhoitotrendeistä, ja syystäkin. Uskon sen jatkavan trendissään vielä tänäkin vuonna....

Tilaukset, toimitukset ja laskutus 2020

Hyvää Uutta Vuotta 2020 kaikille teille!Uusi vuosi tuo aina tullessaan uutta. Meille arvojemme mukainen toiminta on tärkeää ja niiden mukaan toimimme päivittäin. Yhtenä tärkeänä osana on olla luotettava ja luottamuksen arvoinen kumppani. Ollaksemme myös tehokkaampi ja...

Tuotevalikoima uudistuu!

 

Ammattikosmetiikan tuotevalikoimamme on saanut täydennysta MCCM Medical Cosmetics sarjasta.  Ammattisarjasta löytyy lisää tietoa verkkokaupan puolelta. Käythän rekisteröitymässä!

UUTUUDET

Suurta suosiota saanut DERMAPLANING koulutus on nyt mahdollista saada myös LIVE WEBINAARINA!

Kahdessa osassa järjestettävä koulutus onnistuu pienellä kynnyksellä mistä tahansa kaupungista!

 Kysy vapaita paikkoja tai sovi oma koulutuksesi info@emmicosmetics.fi