Ammattilaisten verkkokauppa

KOULUTUSKESKUS

Ammattilaisille tarkoitetut lisäkoulutukset vuosien kokemuksella ja ajantasaisella sisällöllä!

EmMi Cosmetics toimii myös kauneudenhoitoalan ja terveydenhuollon ammattilaisten koulutuskeskuksena. Tarjoamme alalla toimiville lisäkoulutusta ihon erikoishoitoihin. Täältä löydät koulutuksissamme käyneiden ammattilaisten yhteystietoja ympäri Suomen. 

 

Ammattilainen, tutustu tarjontaamme verkkokaupassamme

 

Emme sertifioi koulutuksen käyneitä ilman hyväksytysti suoritettua näyttöä. Näin varmistamme korkealaatuiset ja turvalliset hoidot asiakkaille, jotka käyvät kouluttamiemme ammattilaisten hoidoissa. Meille korkea ammattitaito ja hoitojen turvallisuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Olemme ylpetä luomastamme koulutusverkostosta ja kaikista koulutuksemme hyväksytysti suorittaneista ammattilaisista.

 

Lista päivittyy sitä mukaa kun saamme lisää sertifioituja ammattilaisia.

Vastaava kouluttajamme Sonja Tammentie

Sairaanhoitaja ja SKY-kosmetologi, Estenomi YAMK opiskelija

Koulutuksistamme vastaa kauneudenhoitoalan moniosaaja Sonja Tammentie.

Sonjan ura kouluttajana alkoi 2014 kotimaisen Naviter Oy palveluksessa. Tällöin omaa hoitolaa pyörittänyt sairaanhoitaja pääsi luomaan mikroneulauksen hoitokonseptia kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Samainen konsepti on yhä käytössä koulutuksissamme, sitä on vain entisestään hiottu ja päivitetty vastaamaan nykypäivän tietoa ja tarpeita. Kauneudenhoitoalan lisäkoulutukset voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan, Sonja kouluttaa sekä yksityisiä hoitolatyöntekijöitä että esimerkiksi oppilaitoksissa isompia ryhmiä. Kysy tarjousta omasta ryhmäkoulutuksesta tai luennosta!

Kouluttajana Sonja on ammattimainen ja vaativa. Hän on saanut alan ammattilaisten keskuudessa hyvän maineen kouluttajana, joka tuo vaikeatkin asiat sellaiselle tasolle että kuka vain voi ne oppia ja sisäistää. Koulutuksissa aihe käsitellään monipuolisesti ja tieteelliseen taustaan ja tietoon perustuen. Koulutuksissa on aina markkinointiin ja myyntiin tähtäävä agenda. Ei ole hyötyä osata erikoishoitoa jos sitä ei osaa myydä ja markkinoida. Koulutettavan palvelun tuotteistaminen on tärkeää!

Sonjalta onnistuu mm.

  • DermaPlaning ™ -koulutukset
  • Mikroneulauskoulutukset
  • Happohoito koulutukset
  • Hoitolan markkinointi, vuosikellon tekeminen omaan hoitolaan
  • MCCM tuotteet
  • Ionithemie hoidot ja tuotteet
  • Ihonhoitokurssit kuluttajille (tyky-päivät yms)
  • Erillaiset tapahtumajärjestelyt kauneudenhoitoalalla
  • Räätälöidyt kurssit ja koulutukset yksityisille ja oppilaitoksille

DermaPlaning™ hoitokonseptin koulutukset

Olemme ainoa DermaPlaning™ kouluttaja Suomessa! 

Järjestämme sekä yksityiskoulutukset että ryhmäkoulutukset DermaPlaning™ hoitoihin. 

Kokopäiväiseen koulutukseen sisältyy laaja teoriaosuus, ihon kuorintahoitojen merkitys ihonhoidossa, hoitojen aiheet ja vasta-aiheet, tuotteistaminen, hinnoittelu, hoitojen yhdistely ja paketointi, sekä itse hoidon tekeminen ja hoitoprotokollat.

Jokaisessa koulutuksessamme tehdään Live demohoito asiakkaalle. Tämän jälkeen koulutettavilla on mahdollisuus harjoitella hoitoa kouluttajan ohjauksessa.

 

Myönnämme sertifikaatin vasta hyväksytyn näyttöhoidon jälkeen! EmMi Cosmetics DermaPlaning™ -sertifikaatti on osoitus todellisesta osaamisesta ja perehtyneisyydestä näiden hoitojen tekoon. Sertifikaattiamme ei siis voi vain ostaa itselleen, se tulee ansaita tiedoilla ja taidoilla. 

 

Vaadimme paljon! Annamme paljon!

 

EmMi Cosmetics sertifikaatti on osoitus oikeasta osaamisesta ja käytännön taidoista. Jokaisen koulutuksemme lopussa koulutettavan on annettava näyttö osaamisestaan. Useimmiten tämä tarkoittaa näyttöhoitoa, joskus myös kirjallista koetta. Haluamme varmistaa koulutettujen oppineen ja ymmärtäneen kaiken saamansa tiedon ja osaavan myös käytännössä soveltaa ja käyttää kaikkea oppimaansa.

Olemme koulutettaviemme tukena myös koulutusten jälkeen! Tarjoamme markkinointimateriaalia sekä tukea sertifioimillemme ammattilaisille. 

 

Malliksi koulutukseen?

Koulutamme jatkuvasti lisää ammattilaisia omassa koulutuskeskuksessamme Tampereen keskustassa. Koulutuksia varten tarvitaan aina uusia malliasiakkaita. 

Mallien ei tarvitse olla valokuvausmalleja, tarvitsemme aitoja ja tavallisia asiakkaita. Ainoa vaatimus on että asiakkaalla ei ole koulutettavan hoidon vasta-aiheita.

Ilmoittaudu malliksi sähköpostilla asiakaspalveluumme info @ emmicosmetics.fi 

Käyttämämme tuotesarjat

Käytämme koulutuksissamme omassa maahantuonnissamme olevia tuotesarjoja. Koulutuksemme eivät kuitenkaan ole sidonnaisia näihin sarjoihin vaan koulutamme ilman sidonnaisuutta mihinkään tiettyyn brändiin tai tuotteeseen. 

Koulutuksissa käydään läpi teoria siitä millaisia tuotteita missäkin hoidossa kannattaa käyttää, ilman että liitetään tätä suoranaisesti johonkin tiettyyn sarjaan. 

MCCM Medical Cosmetics

Tutkitut hoitotuotteet Portugalista

MCCM:n lyhyt esittely. Hence, our brand is the result of more than a decade of client-driven research and development aimed at creating the best skin care treatments in the market and becoming leaders in excellence.

Ionithermie

Ranskassa vuonna 1978 kehitetty spa-konsepti.

Menetelmän on luonut ranskalainen biokemisti Oliver Fouche. Hoidossa biokemia ja lääketiede tukevat toisiaan vastavuoroisesti. Käytettävät raaka-aineet yhdessä lihasstimulaation kanssa saavat aikaan nopeita ja näkyviä tuloksia ihon kiinteytymisessä ja näkyvän selluliitin vähentymisessä. Ensimmäiset tulokset näkyvät heti ja olo on keveä sekä raikas, iho tuntuu kimmoisammalta ja tasaisemmalta.