Ammattilaisten verkkokauppa

Kauneudenhoitoalan kaksipäiväinen seminaari Tampereella 21.-22.1.2019

Seminaarin hinta 249€ / hlö (sis alv)

Hinta sisältää kaksipäiväisen seminaarin kaikki luennot,
molempien päivien aamiasen, lounaan ja päiväkahvit
sekä tuotepussin.

OHJELMA

Molemmat seminaaripäivät aloitetaan maittavalla buffet aamiaisella Scandic Station hotellissa.

Rekisteröityminen ja aamiainen klo 08:30-09:15. Seminaari alkaa klo 9:30.

Maanantai 21.1.2019

9:30 – 10:30 EmMi Cosmetics, SERP ja Ionithermie esittely. Sonja Tammentie

10:30 – 11:30 Sosiaalisen median hyödyntäminen kauneushoitolan brändäämisessä. Henkilöbrändi vs hoitolan brändi. Noora Toivo 

11:30 – 12:30  Kauneushoitolan talous ja sen haasteet. Miikka Vesterinen

12:30 – 13:30 Lounasbuffet, päivän keitto, salaatti- ja delibuffet

13:30 – 14:15 Lakisääteiset dokumentit, vastuukysymykset ja turvallisuuden huomioiminen palveluissa. Annina Nyholm TUKES

14:15 – 15:15 Plastiikkakirurgisten toimenpiteiden pre- ja postopetariiviset hoidot kosmetologilla. Heikki Kupi, KC Clinic.

15:15 – 15:45 Taste break – iltapäiväkahvi. Makeaa ja suolaista, hedelmiä, smoothieta, kahvia ja teetä.

15:45 – 16:45  Asiakaskokemuksen parantaminen ja palvelumuotoilu, Juho Liljeroos EFFISIO

16:45 – 17:00 Kysymykset ja keskustelu.

 

Viimeinen osuus on maksuton ja avoin kaikille kauneuenhoitoalan ammattilaisille.

17:00 -> IONITHERMIE Demohoito 

 

Tiistai 22.1.2019

9:30 – 10:30 Majo tukku & Retipalm esittely, Sarita Mattila

10:30 -11:30 Kosmetiikan myyntikoulutus. Hannele Aallos

11:30 -12:30 Kosmetiikan imeytyminen ihoon. Maria Kahilampi

12:30 -13:30 Lounasbuffet, päivän keitto, salaatti- ja delibuffet

13:30 -14:00  KotoPro asiakasjärjestelmän käyttö hoitolassa. Taru Huokuniemi

14:00 -14:30 Phorest kassa ja markkinointityökalu hoitolassa. Kirsi Sipilä

14:30 – 15:30 Kauneushoitolan ja terveydenhuollon yhteistyö. Juha Tenhunen Medics24 

15:30 – 16:00 Taste break – iltapäiväkahvi. Makeaa ja suolaista, hedelmiä, smoothieta, kahvia ja teetä.

16:00 – 16:45 Iho ja vitamiinit. Sarita Mattila

16:45 – 17:15 Kasvojen ikääntymiseen liittyvät muutokset: esteettiset hoidot täyteaineilla ja botuliinilla sekä niiden yhdistelmillä. Ville Männistö

17:15 – 17:30 Keskustelua ja kysymykset.

 

Viimeinen osuus on maksuton ja avoin kaikille kauneudenhoitoalan ammattilaisille.

17:30 Retipalm kasvohoitodemo 

Ilmoittautua voit täällä!

Ilmoittautuminen on sitova. 
Peruutukset tehtävä viimeistään 4.12.2019. Myöhemmin perutuista perimme osan tai koko osallistumismaksun.

 

Syksyn seminaaripäivien ennakkoilmoittautuminen on myös alkanut. 


Luennoitsijat

Noora Toivo

Maananta 10:30 – 11:30 Sosiaalisen median hyödyntäminen kauneushoitolan brändäämisessä. Henkilöbrändi vs hoitolan brändi.

Noora Toivo on urheilija, vaikuttaja ja sosiaalisen median ammattilainen. Hän on valmistunut Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksiköstä Proakatemialta, missä hän erikoistui sosiaalisen mediaan ja markkinointiin. Hän on kouluttanut yrittäjiä, yksityishenkilöitä ja yrityksiä sosiaalisen median hyödyntämisessä ja brändäämisessä. Lisäksi on hän ollut puhumassa erilaisissa tapahtumissa sosiaalisesta mediasta ja julkisuuskuvasta. Noora on rakentanut itselleen vahvan sosiaalisen median presenssin. Hän on sosiaalisen median vaikuttaja kuka tavoittaa bloginsa ja muiden kanaviensa kautta tuhansia ihmisiä kuukausittain

Miikka Vesterinen

Maanantai 11:30 – 12:30  Kauneushoitolan talous ja sen haasteet.

estenomi, kirjanpitäjä. Ojavest Oy

Olen toiminut hius- ja kauneudenhoitoalalla vuodesta 1996. Estenomiksi valmistuin vuonna 2002. Yrittäjä olen ollut koko urani ajan. Vuosina 2002-2016 perustimme ja kasvatimme parturi-kampaamoketjua nimeltään Tyyli. Omassa yrityksessämme olen vastannut aina taloushallinnostamme. Vuonna 2014 aloin tarjoamaan taloushallintopalveluja kauneudenhoitoalan yrityksille. Alan tuntemus yhditettynä kirjanpito-osaamiseen on suurin vahvuuteni. Tällä hetkellä teen kirjanpitotyön lisäksi koulutuksia taloushallinnon parissa.

Annina Nyholm

Maanantai 13:30 – 14:15 Lakisääteiset dokumentit, vastuukysymykset ja turvallisuuden huomioiminen palveluissa.

ylitarkastaja, Kuluttajapalvelut | Senior Officer, Consumer Services TUKES

Toimin Turvallisuus- ja kemikaalivirastossa ylitarkastajana kauneudenhoito- ja kehonmuokkauspalvelujen kuluttajaturvallisuuden parissa. Tervetuloa kuulemaan viranomaisen näkökulmaa siihen, mitä lainsäädännön vaatimuksia erilaisiin hoitoihin liittyy, kuka niitä valvoo ja kuka on vastuussa, jos jotakin sattuu.

Heikki Kupi

Maanantai 14:15 – 15:15 

Plastiikkakirurgisten toimenpiteiden pre- ja postopetariiviset hoidot kosmetologilla. 

Heikki Kupi on toiminut plastiikkakirurgina vuodesta 1998 ja on ollut perustamassa KC Cliniciä 2009 ja työskentelee siellä nykyään päätoimisesti. Hän toimii kirurgian ja esteettistenhoitojen lisäksi kouluttajana mm. Suomen injektiohoitoihin erikoistuville lääkäreille ja sairaanhoitajille sekä Azzalure botuliinivalmisteen, että Restylane täyteaineiden osilta.

Kupi työskentelee myös kouluttajana, niin esteettisessä plastiikkakirurgiassa (erikoistumisvaiheen koulutuksissa) kuin tietyissä erityishoidoissa sekä on mukana järjestämässä alan koulutusta ja luennoimassa eri tilaisuuksissa alaan liittyen.

 

 

 

Juho Liljeroos

Maanantai 15:30 – 16:30  Asiakaskokemuksen parantaminen ja palvelumuotoilu

Juho on asiakaskokemukseen ja pavelumuotoiluun erikoistanut virtapäällikkö. Työkseen hän luotsaa Effisio Oy:tä, jonka kautta hän on saanut palvella yrityksiä aina lääkeyrityksistä ravintoloihin. Sydäntä lähellä hänellä on liiketoimintalähtöisyys: kaikki mitä yrityksissä tehdään pitää tähdätä onnellisempaan asiakkaan kautta parempaan myyntiin ja tulokseen.

Luennon aikana perehdymme palvelumuotoilun ja asiakaskokemuksen keinojen valjastamiseen oman liiketoiminnan eduksi:

– Mitä palvelumuotoilu ja asiakaskokemus on ja miksi se on tärkeää?

– Miten voit itse kehittää omia palveluita ketterästi ja edullisesti?

– Luennon aikana käydään läpi 3 konkreettista palvelumuotoilun ja asiakaskokemuksen työkalua, jotka voit valjastaa käyttöösi heti

Hannele Aallos

Tiistai 10:30 -11:30

Kosmetiikan myyntikoulutus – 5 K – Viisi askelta onnistuneeseen tuotemyyntitapahtumaan

Hanne SKY-CIDESCO -kosmetologi EAT, NTM, mentori (STO), life coach, pitkän linjan kauneushoitolayrittäjä (1991 – 2014). Nykyisin Hanne työskentelee Kauneuskoulutus Baroquen vastuuvalmentajana. Hanne on myös “Kaunis Bisnes” -sarjan asiantuntijakirjoittaja KosmetologitSKY -lehdessä.

Hanne innostaa sinut uudella tavalla tuotemyyntiin. Hanne valmentaa hyvin käytännön läheisesti ja elävillä esimerkeillä todellista asiakaspalvelutilanteista kauneudenhoitoalalla.

Maria Kahilampi

Tiistai 11:30 -12:30 Kosmetiikan imeytyminen ihoon.

Tiivis paketti siitä, mitä kosmetologin tulisi tietää ihon toiminnoista versus aineiden imeytymisestä ihoon. Tämä tieto auttaa kosmetologia argumentoimaan hoitonsa asiakkaille. Kasvohoito on muutakin kuin vain hemmottelua!

Maria on pitkänlinjan kauneusalan yrittäjä ja kouluttaja. Maria kouluttaa kauneudenhoitoalalla toimivia laajasti kaikkeen alaan liittyvään, toimii mentorina ja sparraajana. Lisäksi Maria on toiminut myös kosmetologikoulussa opettajana.

Marian koulutukset ovat mukaansatempaavia ja informatiivisiä. 

Taru Huokuniemi

Tiistai 13:30 -14:00  KotoPro asiakasjärjestelmän käyttö hoitolassa.

”Tule kuulemaan kuinka voit helpottaa ja nopeuttaa hoitolasi markkinointia kun käytössäsi on oikeat ja toimivat työkalut!”

Mobiilisovellus, jolla saat helposti ja tietoturvasuojatusti tallennettua asiakkaan esitietolomakkeet, ennen- ja jälkeen kuvat ja hoitokuvaukset. Taru Huokuniemi, Insinööri(AMK), SKY-kosmetologi

Kirsti Sipilä

Tiistai 14-14.30 Phorest kassa, nettiajanvaraus  ja markkinointityökalu hoitolassa

Pelkkä nettiajanvaraus vai tehokas työkalu yritystoiminnan kehittämiseen ja markkinointiin? Phorestin Tuotepäällikön Kirsti Sipilän kanssa perehdytään hetkeksi uusimpiin työkaluihin, jotka on varta vasten kehitetty kauneus- ja kampaamoalan tarpeisiin. Alalla on kova kilpailu, joten mitä kannattaa tehdä erottuakseen joukosta?

”Mun intohimo on auttaa kauneushoitoloita ja kampaamoja kasvamaan sekä ajattelemaan asioita boksin ulkopuolelta markkinoinnin näkökulmasta. Olen itse alunperin kampaaja -maskeera joten ala on kaikinpuolin tuttu ihan ruohonjuuritasolta lähtien.”

Juha Tenhunen

Tiistai 15:00 – 16:00 Kauneushoitolan ja terveydenhuollon yhteistyö.

Juha kertoo kuinka kosmetologit ja terveydenhuolto voivat tehdä tiivistä yhteistyötä asiakkaan palvelukokemusta parantaakseen.

Ville Mänistö

Tiistai 16:45 – 17:15 

Kasvojen ikääntymiseen liittyvät muutokset: esteettiset hoidot täyteaineilla ja botuliinilla sekä niiden yhdistelmillä. 

Iän mukana kasvojen anatomia muuttuu. Esteettisten hoitojen tavoitteena on palauttaa syntyneitä ikääntymismuutoksia. Ei kirurgisini hoitomuotoina voidaan mm. yhdistää botuliinitoksiini- ja täyteainehoitoja. Luennon jälkeen tiedät esteettisen hoidon perusteet, jolloin voit informoida potilaillesi mahdollisista hoitovaihtoehdoista.

Sarita Mattila

SKY-Kosmetologi, Merkonomi, Kouluttaja

Sarita toimii Retipalm kosmetiikan maahantuojana sekä pyörittää omaa KB Spa hoitolaansa Tampereen keskustassa. Saritan kokemus kauneudenhoitoalalta on kattava, iho, vitamiinit ja niiden imeytyminen ja eri muodot, solubiologia. Erikoisosa-alue retinolit eli A-vitamiini ja hapot!

Sonja Tammentie

Sairaanhoitaja, SKY-Kosmetologi, Merkonomi, Kouluttaja

Yrittäjä EmMi Cosmetics Oy 

Sonja on kauneudenhoitoalan moniosaaja. Hän on pyörittänyt yhdessä tiiminsä kanssa isoa kauneushoitolaa usean vuoden ajan, toiminut kosmetiikan maahantuontiyrityksessä sekä kouluttajana kosmetiikan valmistajalle. Luentoja Sonja on pitänyt mm Tampereen Häämessuilla. Sonjan ensimmäinen tutkinto, Medical-Surgical Nurse, eli sisätautikirurginen sairaanhoito loi vahvan pohjan ja ymmärryksen kehon ja ihon toimintaan. Kosmetologitutkinto sekä merkonomitutkinto toivat lisää osaamista. Nyt Sonja luotsaa omaa kauneudenhoitoalan koulutuksia ja ammattikosmetiikkaa myyvää EmMi Cosmetics yritystään.