Ammattilaisten verkkokauppa

PALVELUT

Tuloksellista ihonhoitoa

Sairaanhoitaja / SKY-kosmeologi / Lääkäri

Beauty by EmMi Cosmetics

Iho on ihmisen suurin elin, sen hoito ja kunnon ylläpito ovat tärkeitä sekä esteettisesti että koko hyvinvoinnin kannalta. Olemme erikoistuneet tulokselliseen ihonhoitoon.

Käytämme Medical Cosmetics tuotteita, valikoimme tuotteemme tarkoin ja vaadimme niiltä korkeaa suoritustasoa. Meille on tärkeää että asiakkaamme saavat aidosti mahdollisimman nopeasti tuloksia. Teemme tietysti myös rentouttavia perinteisiä kasvohoitoja.

Kaikki hoitomme ovat tehokkaita ja monipuolisesti muokattavissa. Hoidot toteutetaan kokemuksen ja koulutuksen tuomalla varmuudella ja ammattitaidolla. Suosittelemme asiakkaita varaamaan sairaanhoitajallemme tai kosmetologillemme ajan konsultaatioon ja ihoanalyysiin, jolloin toteutamme henkilökohtaisen hoidontarve arvion sekä hoitosuunnitelman. 

 

Valikoimastamme ei valitettavasti löydy lainkaan perinteisiä jalkahoitoja tai käsihoitoja. Emme myöskään toistaiseksi tee meikkejä, kampauksia, kynsiä tai ripsipidennyksiä hoitolassamme. 

 

Henkilökuntamme koostuu koulutetuista ammattilaisista. Kaikilla työntekijöillämme on alan koulutus sekä tarvittavat lisäkoulutukset.