Ammattilaisten verkkokauppa

DERMAPLANING

Maailmalla mainetta niittänyt kirkastava kasvojen kuorintahoito

Dermaplaning

Oletko koskaan miettinyt miten mallien iho voi olla niin sileä lähikuvissa? Tässä salaisuus! Dermaplaning tai dermaplane hoidot niittävät mainetta maailmalla. Hollywood-tähdet luottavat tähän nopeaan hoitomuotoon halutessaan ihostaan kuulaan ja raikkaan. 

Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa tai muita erityisiä toimenpiteitä. Iho on hyvä suojata korkealla SPF suojakertoimella ja turvata ihon riittävä kosteutus ja ravinnon saanti hyvillä kotihoitotuotteilla. Ammattilainen ohjaa oikean ihotyypin mukaisen kotihoidon dermaplaning hoidon päätteeksi. Hoidon jälkeen meikki levittyy tasaisemmin ja käytetyt hoitotuotteet (lääkeaineet ja kosmetiikka) pääsevät imeytymään paremmin ihoon kun pinnalla ei ole fyysisenä esteenä tiivistä kuolleen solukon muuria.

Miten hoito tehdään?

Hoito tehdään kirurgiseen käyttöön soveltuvalla kertakäyttöisellä steriilillä veitsellä. Veistä liikutetaan ihon pinnan myötäisesti kevyesti, hentoisen paineen avulla terä kuorii hallitusti iholta vaalean velluskarvan (vauvakarvan) sekä epidermiksen uloimman kuolleen pintasolukon. Hoito on turvallinen ja kivuton koulutetun ja taitavan ihonhoidon ammattilaisen tekemänä.

Kenelle hoito sopii?

Hoito on ihanteellinen kaikille kenellä on kuiva iho, pintajuonteita, tai muutoin epätasainen iho. Ilmejuonteita ja aknearpia saadaan häivytettyä. Lähes kaikki voivat hyötyä tästä ihon pintakerroksen kuorinnasta. Hoidossa ei käytetä voimakkaita kemikaaleja joten hoito sopii myös hyvin herkälle iholle.

 

Kasvaako karvat paksumpana takaisin?

Monet kysyvät kasvaako ihokarvat tummempina tai paksumpina takaisin dermaplaning hoidon jälkeen. Tähän on helppo vastata ei, eivät kasva. Velluskarva eli ihon pinnalla oleva nukkamainen karva kasvaa takaisin samanlaisena. Karva ei muutu vahvemmaksi tai tummemmaksi kuten monet pelkäävät. Velluskarvan tarkoitus on suojata ihoa ja toimia lämmöneristeenä, tähän tehtävään se kasvaa normaalisti takaisin noin neljässä viikossa.

Onko hoidossa riskejä?

Dermaplaning hoito on kivuton ja turvallinen hoitomuoto kokeneen ja koulutetun ammattilaisen tekemänä. Käytetty veitsi on kirurgisen terävä joten verenvuoto on mahdollista, joskin hyvin harvinaista ja määrältään vastaavaa kuin parranajossa.

Entäs miehet?

Tämä hoito soveltuu hyvin myös miehille. Hoidosta saadaan apua parranajon mahdollisesti aiheuttamiin karvatupentulehduksiin sekä iholla oleviin epätasaisuuksiin.

Esimerkkejä DermaPlaning hoidoistamme

DP Simple DermaPlaning

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, DermaPlaning hoidon, ihotyypin mukaisen naamion ja loppuvoiteen.

Alk. 98€ kasvoille

DP Dermaplaning + Happohoito

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihotyypin mukaan valitun pinnallisen tai keskisyvän happohoidon, DermaPlaning hoidon, ihotyypin mukaisen seerumin ja naamion sekä loppuvoiteen.

Alk. 170€ kasvoille

DP Dermaplaning+ Happohoito + Mikroneulaus

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, ihotyypin mukaan valitun pinnallisen tai keskisyvän happohoidon, DermaPlaning hoidon, ihotyypin mukaisen seerumin, mikroneulaushoidon, naamion sekä ihotyypin mukaisen loppuvoiteen.

Alk. 249€ kasvoille

DermaPlaning yhdistäminen toiseen kasvohoitoon

Yhdessä HydraFacial tai muun kasvohoidon kanssa tehtävä DermaPlaning hoito. Kasvojen alueen käsittely.

Alk. 50€