Ammattilaisten verkkokauppa

HAPPOHOIDOT

Medikaalitason happohoidot kasvoille ja vartalolle

Hapot ihonhoidossa

Käytössämme on MCCM Medical Cosmetics sarjan medikaaliset hapot. Nämä tuotteet on tarkoitettu ainoastaan ammattikäyttöön.

Happohoidoilla voidaan hoitaa ihon pinnan epätasaisuutta, värivirheitä, epäpuhtautta ja laajentuneita ihohuokosia sekä ikääntymisen merkkejä. Happohoitoja suositellaan aina sarjahoitona parhaan tuloksen saavuttamiseksi. 

Mitä happohoito tekee iholle?

Happohoitojen tarkoituksena on uudistaa ihon pintaa, stimuloida ihon omaa uusiutumista, aktivoida kollageenituotantoa ja tasapainottaa ihon toimintoja. Happohoidossa käytetty tuote valitaan ihon tarpeen mukaan. Tuotteessa merkitsevää on sen vaikuttava aine sekä pH arvo. Käytössämme on laaja valikoima puhtaita happoja sekä valmiita coctail sekoituksia. 

Miten hoito tehdään ja miltä se tuntuu?

Hoidossa iho alkupuhdistetaan ensin hyvin ja valmistellaan Pre-Peel tuotteella. Tämän tarkoitus on laskea ihon luonnollista pH arvoa jo hieman alemmas happaman puolelle. Valittu happo levitetään iholle ja sen annetaan vaikuttaa määrätyn ajan. Vaikutusaikana ihon pinnasta irtoaa kuollutta ihosolukkoa sekä likaa ja talia. Happo ”syövyttää” tiensä pinnasta syvemmälle ihoon, tästä syystä pH arvolla on enemmän merkitystä kuin tuotteen hapon prosenttiosuudella. Iholla voi tuntua pientä kipristelyä, kuumotusta tai kirvelyä. Hoitajasi kuuntelee sinua ja tarkkailee ihoasi koko hoidon ajan. 

Miltä iho näyttää hoidon jälkeen? Tarvitsenko saikkua?

Hoidon aikana iho saattaa lehahtaa punaiseksi tai siihen saattaa kehittyä vaaleaa kuuraa muistuttavaa Frosting efektiä. Heti hoidon jälkeen iho on yleensä rauhallisen näköinen ja tuntuinen. Käsittelyn voimakkuudesta riippuen saattaa kuivuutta ja hilseilyä ilmetä 2-5 päivää hoidon jälkeen ja tämä saattaa jatkua noin viikon ajan. Keskustele toiveistasi ja odotuksistasi hoitojen suhteen hoitajan kanssa kun valitsette sinulle sopivaa tuotetta. 

Kotihoito happohoidon jälkeen on äärimmäisen tärkeää. Sinun tulee välttää UV altistusta sarjahoitojesi aikana ja noin 2 viikkoa hoidon jälkeen. Etelän aurinkoa emme suosittele 4 viikkoon happohoidon jälkeen. Suomessa oivallinen aika tehdä näitä hoitoja on lokakuusta maaliskuulle.

Sairauslomaa ei yleensä tarvita, tämä kuitenkin on hyvin yksilöllistä ja tilanteesta sekä tehdyistä hoidoista riippuvaista.  

Kenelle hoito sopii?

Happohoitoja voidaan hyödyntää moneen eri tilanteeseen. Voimme helpottaa aknea tai epäpuhdasta ihoa edistämällä ihon puhdistumista ja tasapainottamalla talintuotantoa, toisaalta voimme tehdä anti-age hoidon jossa stimuloimme kollageenin tuotantoa sekä ihon mikroverenkiertoa.

Koska hoitoa ei voida tehdä?

  • Valoherkistävät lääkkeet sekä ihoa ohentavat lääkkeet eivät sovi yhteen happohoitojen kanssa.
  • Ihosairaudet voivat myös olla este hoidolle. Ihon tulisi siis olla terve ja ehjä, eli ei ihottumaa tai haavaumia.
  • Aktiivinen herpesinfektio on este hoidolle
  • Raskaus ja imetysaikana ei suositella voimakkaita hoitoja  

Ensimmäisellä käynnilläsi käyt hoitajan kanssa läpi terveydentilaasi koskevat asiat sekä teette hoitosuunnitelman juuri sinun tarpeitasi vastaamaan. 

 

Kuinka usein hoitoja voidaan tehdä?

Yksittäisellä hoidolla saadaan kirkastettua ja raikastettua ihoa hyvin. Sarjahoitojen avulla pystytään hoitamaan jo paljon enemmän. Säännöllisellä kuorinnalla voidaan stimuloida ihon toimintoja.

Suosittelemme tuotteesta ja hoitojen intensiteetistä sekä ihon kunnosta ja sen tarpeista riippuen 2-6 hoitokerran sarjaa jossa hoitojen välit ovat 2-4 viikkoa.

Esimerkkejä hoitovalikoimastamme

Happohoitojen hinnat alk. 120€ kasvot

Anti-Age hoito

Aikuisen ihon happococtail (pyruvic ja phytic). Uudistaa ihoa syvemmältä.

Jessner kuorinta

Suosittu hoito sekä aknelle että rypyille. Antioksidanttinen ja ihoa kirkastava ja sävyä tasoittava syvä happohoito.

Lactic – Maitohappo

Keskisyvä AHA kuorinta. Aktivoi ihon omaa kollageenituotantoa.

Mandelic – Mantelihappo

Syvä happokuorinta, jota suositellaan aikuiselle akneiholle sekä hyperpigmentaation hoitoon.