Ammattilaisten verkkokauppa

Injektiohoidot

Sairaanhoitajan tekemät pistoshoidot

Injektio- eli pistoshoidot

Meillä kaikki injektiohoidot tekee aina koulutettu ja Valviran rekisteröimä sairaanhoitaja tai lääkäri. Käytämme hoidoissa turvallisia ja tutkittuja Restylane tuotteita. 

Restylane-täyteaineet, Restylane Skinboosters™-hoidot ja Restylane ihonhoitotuotteet auttavat palauttamaan ihon 
nuorekkuuden, korostamaan piirteitäsi ja ihon hehkua sekä raikastamaan ulkonäköäsi hienovaraisesti.

Restylane kuuluu maailman käytetyimpiin hyaluronihappopohjaisiin (HA) täyteaineisiin. Restylane tuotteet ovatkin yksiä ensimmäisistä markkinoille saaduista kauneudenhoitoon tarkoitetuista injektoitavista HA valmisteista.

Miten hoito tehdään?

Pistoshoidot tehdän aika asiakaslähtöisesti. Käytämme hoidoissa Restylane sarjan tuotteita. Tuote valitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa huomioiden toivottu tulos sekä anatomian erityispiirteet ja hoidettavan alueen kudosten kunto ja paksuus. 

Hoidettava alue puudutetaan joko voidepuudutteella (Emla/Tapin) tai kylmäpakkauksella ennen pistosten tekemistä. Riippuen hoidettavasta alueesta ja käytettävästä tekniikasta pistoksia voi tulla muutamasta joskus jopa kymmeniin. Osassa hoidoista tulosta on nähtävillä välittömästi hoidon jälkeen, toiset hoidot tarvitsevat kahdesta viikosta joka muutamaan kuukauteen aikaa jotta lopullinen tulos tulee näkyville.

Kauanko tulokset pysyvät?

Hoitojen tulosten kesto riippuu monesta asiasta. Asiakkaan ihon kunto, elintavat, käytetty tuote ja kotihoito vaikuttavat paljon siihen miten pitkään tulokset yleensä ovat nähtävissä. Hoitaja käy kanssasi läpi kaikki sinua askarruttavat asiat ennen hoitoa.

Restylane tuotteiden pysyvyys on yleisesti koettu hyväksi.

Ensimmäisellä kerralla käydessäsi esimerkiksi huulten muotoilussa emme lupaa tulokselle kuin muutaman kuukauden pysyvyyden. Tullessasi hoitoon uudelleen on seuraavalla kerralla odotettavissa jo 3-12kk pysyvyys. 

 

Onko hoidossa riskejä?

Pistoshoidoissa on aina riskejä. Hoitajamme ovat kaikki terveydenhuollon ammattilaisia, joilla on erityiskoulutus pistoshoitojen antamiseen. Kouluttaudumme säännöllisesti lisää.

Yleisimpiä hoidon haittavaukutuksia ovat mustelmat, turvotus ja punoitus hoidettavalla alueella. Nämä paranevat muutaman viikon kuluessa, usein huomattavasti nopeammin. Harvinaisempia ovat esimerkiksi tulehdukset hoidon jälkeen. 

Pistoshoitoja tehdään vuosittain maailmalla miljoonia, tästä huolimatta todella vakavia haittoja raportoidaan varsin vähän. Vakaviin komplikaatioihin kuuluvat verenkierron häiriöistä johtuvat kudoskuoliot sekä esimerkiksi näön menetys. Monet komplikaatiot ovat täysin hoidettavissa kunhan niihin osataan reagoida riittävän nopeasti.  

Ennen hoitoa hoitaja käy kanssasi läpi kaikki sinun hoitoosi liittyvät terveydelliset asiat. Kysy aina rohkeasti jos jokin sinua mietityttää!

Entä jos pelkään neuloja?  

Se ei haittaa! Mikäli olet herkkä pyörtymään tai muuten tiedät ja tunnet itsesi ja tapasi reagoida neuloihin niin kannattaa siitä rohkeasti sanoa hoitajalle. Pystymme tekemään paljon helpottaaksemme oloasi ja tehdäksemme hoidosta sinulle mahdollisimman miellyttävän. Aina voi myös ensin varata konsultaatioajan joko hoitolaan tai videon välityksellä. 

SKINBOOSTERS

 

Skinboosters hoidoilla ei tehdä samaa täyteläistämistä ja kohotusta kuin Restylanen muilla tuotteilla. Skinboosters hoidot ovat lääkinnällistä ihonhoitoa ja niillä voidaan hoitaa ihon rakennetta, sävyä sekä syväkosteuttaa ihoa. Samalla saadaan ilmejuonteita ja ryppyjä häivytettyä ja ilmeeseen raikkautta ja kirkkautta.

Pitkäkestoista kosteutusta janoiselle iholle!

Restylane Skinboosters hoidoilla ihoa syväkosteutetaan ja sen laatua saadaan parannettua. Hoito ei ole täyteainehoito, eli sillä ei voida täyttää kudoksia ja siten luoda pulleampia ja täyteläisempiä huulia. Hoidoilla voidaan kuitenkin nostaa ilmejuonteita ja häivyttää iholta ikääntymisen merkkejä.

 

Kuinka Hyaluronihappo (HA) vaikuttaa ihon kuntoon?

#1 HA auttaa ylläpitämään ihon kollageeni ja elastiini verkostoa

#2 HA sitoo jopa 1000 kertaisesti oman painonsa verran vettä itseensä

#3 HA lisää ihon kosteutta, elastisuutta ja ylläpitää ihon nuorekasta hehkua

#4 Menetämme 28 ikävuodesta alkaen noin 1% HA kehostamme joka vuosi

#5 Voit lisätä HA pitoisuutta ihossasi Skinboosters hoidoilla

Hyaluronihappo ei ole nimensä mukaisesti happo, kyseessä on pitkä sokerimolekyyli. Nimenomaisesti kemiallisen rakenteensa ansioista se on yksi eniten kosmetiikkateollisuuden käyttämistä raaka-aineista. Molekyylillä on uskomaton kysy sitoa itseensä vettä ja ylläpitää tätä kosteutta myös ihmisen kudoksissa. Kehossamme, ihossamme, silmissämme ja jopa luissamme esiintyy luontaisesti hyaluronihappoa. Ikääntyessämme sen määrä vähenee, iholla tämä näkyy kuivuutena sekä juonteiden ja ryppyjen esille tulona.

Skinboosters hoidoilla ihoon ja sen alle injisoidaan hyaluronihappoa.

Muutaman pistoskohdan tai useamman pistoksen sarjan avulla ihoon ja sen alle injisoidaan pieniä määriä hyaluronihappoa. Näin ihoa saadaan syväkosteutettua ja sen rakenteen tuntua ja ulkonäköä parannettua sekä sävyä tasoitettua ja mahdollisia arpia häivytettyä. Kyseessä on siis hoito josta lähes kaikki voivat hyötyä!

Kun HA sitoo itseensä kosteutta ja turpoaa se häivyttää juonteita ja ryppyjä. Metabilosoituessaan hitaasti se kosteuttaa ihoa vielä pitkään pistoshoidon jälkeen. Tuote poistuu kehostamme siis luontaisesti hitaasti aineenvaihduntamme mukana, hoitojen tulokset eivät ole siis pysyviä.