Ammattilaisten verkkokauppa

IONITHERMIE

Vartalonmuokkaushoito, johon Karibian luksusristeilijät luottavat

Spa Vartalonmuokkausta – Kivuttomasti!

Ionithermie on Ranskassa vuonna 1978 kehitetty spa-konsepti. Menetelmän on luonut ranskalainen biokemisti Oliver Fouche. Hoidossa biokemia ja lääketiede tukevat toisiaan vastavuoroisesti. Käytettävät raaka-aineet yhdessä lihasstimulaation kanssa saavat aikaan nopeita ja näkyviä tuloksia ihon kiinteytymisessä ja näkyvän selluliitin vähentymisessä.

Ensimmäiset tulokset näkyvät heti ja olo on keveä sekä raikas, iho tuntuu kimmoisammalta ja tasaisemmalta.

Mihin hoito perustuu?

  • Laadukkaat ja tutkitusti tehokkaat raaka-aineet
  • Lämpö
  • Merilevä ja luonnon savi
  • Eteeriset öljyt
  • Lihasten stimulointi
  • Iontoforesis

Kuinka hoito tehdään?

Ensimmäisellä vastaanotolla hoitaja haastattelee sinut terveydentilaasi ja ihonhoitoosi liittyen. Käytte yhdessä läpi tavoitteesi hoidolle ja tarvittaessa mitä muuta tarvitaan jotta saavutat haluamasi tulokset. Vaihdat yllesi aamutakin ja kertakäyttöiset alushousut, tämän jälkeen sinusta otetaan lähtömitat hoidettavalta alueelta ja ne kirjataan ylös.

Hoito aloitetaan käsittelemällä iho hoitonesteellä ja levittämällä hoitovoide. Voiteen imeytyessä hoitaja valmistelee savinaamion ja hoitopedin jolle pääset seuraavaksi makaamaan. Riippuen siitä mitä aluetta hoidetaan ja millainen hoitosuunnitelma on laadittu makaat joko vatsallasi tai selälläsi. Sinut kääritään mukavaan lämpimään savinaamioon johon asetellaan TENS elektrodit valitun hoidon mukaisesti.

Laite käynnistetään ja saatat tunte pientä kipristelyä ja nipistelyä ihollasi. Monet kuvailevat tunnetta sellaiseksi että iholla kipittelisi pieniä muurahaisia. Laitteen tehokkuutta aletaan nostaa sen mukaan millaisia tuntemuksia sinulla on. Hoitaja on ensimmäisen hoidon ajan kokoajan läsnä ja valmiina säätämään laitetta tarvittaessa. 

Laite on päällä 20-40min valitun hoidon mukaisesti, yleisin asetus on 30min. Hoidon päätyttyä savinaamio nostetaan pois ja saat nousta hoitopediltä ja pyyhkiä ihosi kuivaksi. Voit vaihtaa omat alushousut takaisin jalkaasi ennen uusien mittojen ottamista.