Ammattilaisten verkkokauppa

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Tuloksellista ihonhoitoa !  

MCCM Medical Cosmetics

MCCM hoitovalikoimasta löydät perinteiset kasvohoidot sekä erikoiskasvohoidot ja mikroneulaushoidot. Jokainen hoito räätälöidään aina asiakkaan ihon tarpeita vastaavaksi. Ensimmäinen käyntisi meillä alkaakin ihoanalyysillä ja henkilökohtaisen hoitosuunnitelman laatimisella. Alla on esimerkkihoitoja joihin voit tutustua, mikäli et osaa päättää mikä hoito olisi sinulle sopivin voit varata minkä tahansa MCCM kasvohoiton. Räätälöimme ja muokkaamme hoitoa tarvittaessa paikanpäällä.

MCCM tuotesarjasta vastaa Portugalilainen Mesosystem yritys. Päätoimipaikka sijaitsee Portossa, tuotantotiloja on sekä Portossa että Madridissa. Mesosystemin menestys ja yli 75 maahan leviäminen selittyy tutkimukseen ja kehitystyöhön sitoutumisella ja halulla kehittää erinomaisia hoitoja, joilla saavutetaan upeita tuloksia. Olemme sarjan maahantuoja Suomessa.

Perinteiset Kasvohoidot

Hoidot sisältävät: alkupuhdistuksen, ihotyypin mukaisen seerumin, naamion, kevyen kasvohieronnan, ihotyypin mukaiset loppuvoiteet

 

Kosteuttava kasvohoito

Kosteuttava kasvohoito on antioksidanttinen ja syväkosteuttava hoito kaikille ihotyypeille. Hoito edistää ihon elastisutta, kiinteyttä ja sävyn tasaisuutta. Auttaa palauttamaan ihon optimaalisen kosteustasapainon.

Puhdistava kasvohoito

Puhdistava kasvohoito on suunniteltu pehmittämään ja kirkastamaan ihon pintaa.Glykolihappo aktivoi solujen uusiutumista ja aineenvaihduntaa,sekä poistaa kuolleen pintasolukon.Iho kirkastuu ja tasoittuu välittömästi.Hoito sopii erityisen hyvin liiasta talintuotannosta kärsiville,aurinkoihottumaisille,rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle sekä hyperkeratoosille.

Elvyttävä kasvohoito

Elvyttävä kasvohoito on suunnattu herkälle ja vaurioituneelle iholle. Hoidossa iho rauhoitetaan, kosteutetaan ja ravitaan.

Medical Spa Kasvohoidot

Nämä kasvohoidot voidaan tehdä myös mikroneulaushoitoina

Hoidot sisältävät: Alkupuhdistuksen, kevyen kuorinnan, ihotyypin mukaisen seerumin, ylellisen fleece naamion, kasvohieronnan sekä ihotyypin ja tavoitteiden mukaiset loppuvoiteet.

 

Anti-Age kasvohoito

Anti-age kasvohoito on hemmotteleva ja tuloksellinen kasvohoito, joka tehoaa ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin, ryppyihin ja juonteisiin. Hoidon aktiiviaineet stimuloivat kollageenin muodostusta ja kohottavat ihoa syväkosteuttamalla ja ravitsemalla sitä. Salli ihosi näyttää nuoremmalta!

Collagen kasvohoito

Collagen kasvohoidon aktiiviaineet uudistavat ja syvähoitavat ihoa stimuloiden ihon omaa kollageenituotantoa. Hoito hemmottelee mieltä ja ihoa samanaikaisesti. Ilmettä kohottava hoitokokonaisuus.

 

Medical Spa Erikoiskasvohoidot

Nämä erikoiskasvohoidot on tarkoitettu iholle joka kaipaa tehokasta ja tuloksellista hoitoa

Champage kasvohoito

Champagne kasvohoito on intensiivinen anti-age hoito, jossa on monitoiminen kuorinta ihoa kirkastamaan ja solujen uusiutumista nopeuttamaan. Innovatiivinen hoitokokonaisuus jättää ihon välitömästi napakammaksi ja kirkkaammaksi samalla rauhoittaen ja syväkosteuttaen sitä. Ehdottoman ihana Tuhkimohoito kaikille aikuisille naisille!

Cellular Renewal kasvohoito

Cellular Renewal kasvohoito on ylellinen ja täydellinen kasvohoito iholle joka kaipaa uusiutumista ja kirkastamista. Ravitsevien ja uudistavien aktiiviaineiden käyttö yhdessä tehokkaan hieronnan kanssa tekevät lähes taikoja ihollesi.

Platinum kasvohoito

Platinum Facial on sarjan yksi tehokkaimmista hoidoista väsyneelle ja ravinneköyhälle iholle. Tehokkaan mutta hellävaraisen kuorinnan ja anti-age hoidon yhdistelmä aikuiselle iholle. Hoidon jälkeen iho hehkuu heleyttään ja mieli on ihanan rentoutunut.

 

Ultimate Botox  kasvohoito – MIKRONEULAUS

MCCM Medical Cosmetics sarjan Ultimate Botox on oikea kasvohoito kun halutaan tehollaasti ja ylelisesti hoitaa ikääntymisen merkkejä ja elvyttää väsynyttä ihoa. Hoito sisältää aina mikroneulauksen.

Tässä hoidossa iho kuoritaan kevyellä glykolihapon ja  E sekä F vitaminin sekoituksella, ihoon imeytetään hieromalla Antiaging Flash tehohoitoampulli. Hoitajasi sekoittaa tämän jälkeen juuri sinun ihollesi sopivan mikroneulausseerumin (Hyaluronihappoa sekä valikoituja aktiiviaineita). Seerumia käytetään mikroneulaushoidon aikana. Neulauksen jälkeen kasvoille asetetaan ylellinen Hydrogel Botox effect fleece naamio ja jatketaan kevyt kasvohieronta. Halutessasi naamion vaikutusaikana voidaan tehdä Argan öljyn kanssa tai ilman päänahan hierontaa. Hoidon lopuksi iholle levitetään erikoishoitovoiteet.