Ammattilaisten verkkokauppa

MCCM Medical Cosmetics -hoidot

Portugalilainen ammattikosmetiikkasarja

MCCM Medical Cosmetics

MCCM hoitovalikoimasta löydät Mikroneulaushoidot sekä perinteisemmät ja enemmän SPA-henkiset kasvohoidot. Jokainen hoito räätälöidään asiakkaan ihon tarpeita vastaavaksi. Alla on esimerkkihoitoja sekä hintoja. Mikäli et osaa päättää mikä hoito olisi sinulle sopivin voit varata minkä tahansa MCCM kasvohoiton ja teemme ensimmäisen käyntisi yhteydessä sinulle henkilökohtaisen hoitosuunnitelman.

MCCM tuotesarjasta vastaa Portugalilainen Mesosystem yritys. Päätoimipaikka sijaitsee Portossa, tuotantotiloja on sekä Portossa että Madridissa. Mesosystemin menestys ja yli 75 maahan leviäminen selittyy tutkimukseen ja kehitystyöhön sitoutumisella ja halulla kehittää erinomaisia hoitoja, joilla saavutetaan upeita tuloksia. 

MCCM Kasvohoidot

Kosteuttava kasvohoito

Kosteuttava kasvohoito on antioksidanttinen ja syväkosteuttava hoito kaikille ihotyypeille. Hoito edistää ihon elastisutta, kiinteyttä ja sävyn tasaisuutta. Auttaa palauttamaan ihon optimaalisen kosteustasapainon

Puhdistava kasvohoito

Puhdistava kasvohoito on suunniteltu pehmittämään ja kirkastamaan ihon pintaa.Glykolihappo aktivoi solujen uusiutumista ja aineenvaihduntaa,sekä poistaa kuolleen pintasolukon.Iho kirkastuu ja tasoittuu välittömästi.Hoito sopii erityisen hyvin liiasta talintuotannosta kärsiville,aurinkoihottumaisille,rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle sekä hyperkeratoosille.

Elvyttävä kasvohoito

Elvyttävä kasvohoito on suunnattu herkälle ja vaurioituneelle iholle. Hoidossa iho rauhoitetaan, kosteutetaan ja ravitaan.

MCCM Medical Spa Kasvohoidot

Nämä kasvohoidot voidaan tehdä myös mikroneulaushoitoina. 

Anti-Age kasvohoito

Anti-age kasvohoito on hemmotteleva ja tuloksellinen kasvohoito, joka tehoaa ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin, ryppyihin ja juonteisiin. Hoidon aktiiviaineet stimuloivat kollageenin muodostusta ja kohottavat ihoa syväkosteuttamalla ja ravitsemalla sitä. Salli ihosi näyttää nuoremmalta!

Collagen kasvohoito

Collagen kasvohoidon aktiiviaineet uudistavat ja syvähoitavat ihoa stimuloiden ihon omaa kollageenituotantoa. Hoito hemmottelee mieltä ja ihoa samanaikaisesti. Ilmettä kohottava hoitokokonaisuus.

 

Champage kasvohoito

Champagne kasvohoito on intensiivinen anti-age hoito, jossa on monitoiminen kuorinta ihoa kirkastamaan ja solujen uusiutumista nopeuttamaan. Innovatiivinen hoitokokonaisuus jättää ihon välitömästi napakammaksi ja kirkkaammaksi samalla rauhoittaen ja syväkosteuttaen sitä. Ehdottoman ihana Tuhkimohoito kaikille aikuisille naisille!

Cellular Renewal kasvohoito

Cellular Renewal kasvohoito on ylellinen ja täydellinen kasvohoito iholle joka kaipaa uusiutumista ja kirkastamista. Ravitsevien ja uudistavien aktiiviaineiden käyttö yhdessä tehokkaan hieronnan kanssa tekevät lähes taikoja ihollesi.

Platinum kasvohoito

Platinum Facial on sarjan yksi tehokkaimmista hoidoista väsyneelle ja ravinneköyhälle iholle. Tästä hoidosta hyötyy sekä anti-age hoitoa kaipaava että tehokasta kuorintaa etsivä aikuinen iho. Hoidon jälkeen iho hehkuu heleyttään ja mieli on ihanan rentoutunut.