Ammattilaisten verkkokauppa

MESOLANGAT

Kevyttä kasvojenkohotusta ilman veistä

Mesolangat

Kaipaatko pientä liftiä kasvoillesi muttet halua ihan vielä lähteä plastiikkakirurgin vastaanotolle? 

Mesolangat ovat yleisimmin polydioksanonista (PDO) valmistettuja itsestään sulavia ommellankoja. Samankaltaisia lankoja käytetään kirurgisten haavojen sulkemiseen. 

Mesolankahoidoilla voidaan kiinteyttää ja kevyesti kohottaa esimerkiksi kasvojen alueen veltostunutta ihoa. Lankojen avulla voidaan palauttaa kasvoille nuorekasta kimmoisuutta, kaunista kuulautta sekä palauttaa hieman myös kasvojen nuorekasta ovaalia muotoa. Tämä ei-kirurginen hoitotoimenpide tehdään vastaanotolla paikallispuudutuksessa.

Miten hoito tehdään?

Mesolankahoidossa ihon alle asetetaan neulan avulla sulavaa ommellankaa. Ennen varsinaista hoitoa ihon pinta puudutetaan voidepuudutuksella. Neulat asetellaan yleensä ristikkäin sekä tiiviisti vierekkäin luoden langoista tiiviin verkon. 
Lankoja asetetaan kasvojen alueella yleisimmin 20-30kpl. Tarkka lankojen määrä sekä malli valitaan ennen hoitoa konsultaatiovastaanotolla.

Meillä kaikki mesolankahoidot tekee terveydenhuollon koulutettu ammattilainen (sairaanhoitaja tai lääkäri).

 

Kenelle hoito sopii?

Suosittelemme aina ennen mesolankahoitoa varaamaan maksuttoman konsultaatioajan, jolloin hoidon aiheet ja vasta-aiheet käydään tarkasti läpi yhdessä hoitajan kanssa. Konsultaatiovastaanotolla käydään läpi asiakkaan terveyshistoria sekä hoitoon mahdollisesti liittyvät riskit sekä ennen kaikkea tärkeät kotihoito-ohjeet. Jotkin sairaudet ja lääkitykset voivat olla este hoidon tekemiselle. Jos olet perusterve ja ihosi on ehjä ja terve voidaan hoito luultavasti tehdä.

Mesolankahoidoissa EmMi Cosmetics käyttää ns. tavallisia lankoja, emme toistaiseksi tee COG lankahoitoja. Mesolankahoito sopii kun kasvojen kudoksille halutaan tehdä pientä kevyttä kohotusta. 

Kierrelangat ja suorat langat

Käytämme hoidoissamme ns perinteisiä lankoja eli suoria ja kierrelankoja. Näillä langoilla ihoa saadaan napakoitettua stimuloimalla fibroblastisolujen toimintaa. Itse lankojen avulla ihoa ei saada ”ripustettua” uudelleen korkeammalle, eli tulos on hyvin luonnollinen. Langat toimivat ihon alla tukiverkkona ja stimuloivat ihon omaa kollageenituotantoa. Kun itse lanka on sulanut ja aineenvaihdunta on sen hävittänyt jää jäljelle vielä ihon oma kollageeniverkosto. Näin saavutetaan pitkäaikaisia tuloksia. Lanka itsessään sulaa n 3kk kuluessa hoidosta, ihon oma uusi kollageeni ja elastiini rakenne säilyy paljon pidempään. Hoitoa ei siis tarvitse uusia kuin 6-12kk välein, jos silloinkaan.

Langat ja niiden asentaminen kiihdyttävät myös ihon nestekiertoa, näin ihon sävy paranee ja kirkastuu. Uusi alueelle virtaava hapekas veri tuo tullessaan myös ravinteita jolloin iho voi paremmin.