Ammattilaisten verkkokauppa

SOKEROINNIT

Hellävarainen ja tehokas tapa päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista

Sokerointi

Sileät sääret viikoiksi, pehmeät ja kauniit kainalot ilman vaivaa. 

Sokerointi on ikivanha keksintö, hellävarainen nopea ja tuloksellinen karvanpoistomenetelmä. Sokeroidessa karva poistetaan juurineen, samalla karvatuppi voi myös vaurioitua jolloin uusi karva kasvaa heikompana. Säännöllisellä sokeroinnilla voidaan heikentää karvankasvua merkittävästi, riittävän pitkällä ja säännöllisellä sokeroinnilla saattaa kasvu loppua kokonaan. 

Toisin kuin sheivaamisen jälkeen, ei sokeroinnin jälkeen karva kasva sänkenä takaisin. Kun karva on juurineen poistettu kasvaa tilalle uusi pehmeä karva, kun taas seivatessa saman karvan paksu ja tylppä juuriosa nousee pintaan tehden ikävän ja karhean sängen. 

Sokerointi myös kuorii ihoa hellävaraisesti samalla kertaa. Ei siis enää pöliseviä ja harmaita sääriä!

Miten hoito tehdään?

Sokerointivastaanotolla iho ensin puhdistetaan alkoholipitoisella puhdistusaineella. Tämän tarkoitus on poistaa kaikki lika ja rasva ihon pinnalta sekä samalla ennaltaehkäistä karvanpoiston jälkeisiä tulehduksia. Puhdistuksen jälkeen iholle levitetään suojaava puuteri. Puuteri auttaa ettei sokerimassa jää liian kovaa kiinni ihoon vaan sen poisto onnistuu sulavasti.

 

Kenelle sokerointi sopii?

Sokerointi on hellävarainen ja luonnonmukainen tapa poistaa iholta häiritsevät ihokarvat. Kunhan karva on riittävän pitkä voidaan se poistaa sokeroimalla. Emme kuitenkaan suosittele tätä menetelmää miesten kasvoille parran alueelle.

Yleensä sokerointi sopii herkällekin iholle hyvin. Sokerimassa kuorii samalla iholta kuolleen pintasolukon pois. Iho on heti hoidon jälkeen siis silkkisen pehmeä ja sileän tuntuinen.

 

Kasvaako karvat paksumpana takaisin?

Ei kasva! 

Sokeroinnilla karva poistetaan juurineen karvatupesta. Kun karvankasvusyklissä on aika uudelle karvalle kasvaa se sokeroinnin jälkeen hennompana takaisin. Säännöllisesti sokeroinnissa käyvän karvatupet vaurioituvat joka kerta hieman, tämä heikentää karvankasvua ja saattaa jopa lopettaa sen kokonaan. Sänkeä ei siis tule eikä tarvitse pelätä paksua ja mustaa karvaa hoidon jälkeen. Uusi karva on samanlaista kuin edellinen, luultavasti hennompaa.

 

Kuinka pitkä karvan täytyy olla?

Sokerimassa joka levitetään iholle tarttuu kovasti kiinni karvaan, jotta tämä onnistuu tulee karvan olla sopivan mittainen. Hyvä pituus sokeroitavalle ihokarvalle on 0,5cm tai korkeintaan 1cm. Pidemmän karvan kanssa saattaa sokerin levitys tuntua kurjalle ja lyhyemmässä ei ole tarpeeksi pinta-alaa johon massa tarraa kiinni.

Entäs miehet?

Sokerointi ei välitä sukupuolesta. Sokeroimalla saadaan helposti ja hyvin myös miesten rinta- tai selkäkarvat poistettua. Sokeroida voidaan myös reidet tai käsivarretkin. Ainoastaan parran ja päänahan aluetta emme suosittele sokeroitavaksi.

Valitettavasti emme tee miesten brasseja tai pakaroiden sokerointeja lainkaan.