Ammattilaisten verkkokauppa

TUOTESARJAMME / BRÄNDIMME

Käytämme hoitolassamme ammattikosmetiikkaa sekä menetelmiä. Meille on tärkeää että käyttämämme tuotteet ja menetelmät ovat tutkittuja ja turvallisia sekä aidosti tuloksellisia. Valitsemme tarkoin kaikki käyttämämme ja jälleenmyymämme tuotteet ja hoitomenetelmät.

MCCM Medical Cosmetics

Ammattisarja Portugalista

MCCM sarjan kattavasta valikoimasta löytyy sekä ammattituotteita hoitolaan että hyvä valikoima kotihoitotuotteita. Sarjan yksinkertainen ja tuloksellinen ideologia ja tuotteiden pitkäjänteinen kehitystyö takaavat paikan premium kosmetiikan kärjestä. MCCM hoidot räätälöidään aina asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Kotihoito suunnitellaan pitkäjänteisesti ja joustavasti.

MCCM Hoidot klikkaa tästä

 

HydraFacial

KIVUTON IHONPUHDISTUS JA KASVOHOITO  3 VAIHETTA

Vain HydraFacialissa hyödynnetään patentoitua teknologiaa jonka avulla iho puhdistetaan, tehdään kivuton ihonpuhdistus sekä tehdään kasvohoito kosteutetaan ihoa HydraFacial-laitteen avulla. Tehokkaat seerumit sisältävät ainesosia joiden avulla iho saa välittömästi kaunista kuulautta.

 

Lue lisää HydraFacial hoitovalikoimasta täältä

Restylane

ON LUONNOLLISTA HALUTA NÄYTTÄÄ MAHDOLLISIMMAN HYVÄLTÄ

Kauneudenhoitotoimenpiteet eivät ole enää pitkään aikaan olleet pelkästään kirurgisia. Nuorekkaampi ulkonäkö voidaan palauttaa erilaisin hoidoin käsittelemällä ihoa esimerkiksi täyteaineilla tai ruiskutettavilla, ihoa kosteuttavilla aineilla tai levittämällä iholle ikääntymistä ehkäiseviä hoitotuotteita.

Lue lisää tarjoamistamme pistoshoidoista täältä.

www.restylane.com

Ionithermie

Ranskassa vuonna 1978 kehitetty spa-konsepti.

Menetelmän on luonut ranskalainen biokemisti Oliver Fouche. Hoidossa biokemia ja lääketiede tukevat toisiaan vastavuoroisesti. Käytettävät raaka-aineet yhdessä lihasstimulaation kanssa saavat aikaan nopeita ja näkyviä tuloksia ihon kiinteytymisessä ja näkyvän selluliitin vähentymisessä. Ensimmäiset tulokset näkyvät heti ja olo on keveä sekä raikas, iho tuntuu kimmoisammalta ja tasaisemmalta.