Ammattilaisten verkkokauppa

 

Uusin sarjamme on MCCM Medical Cosmetics. Portugalilainen ammattikosmetiikkasarja jonka laaja valikoima kattaa sekä kotihoitotuotteet että ammattikäyttöön tarkoitetut tuotteet, laitteet ja välineet.

 

IONITHERMIE- vartalohoitotuotteet

Ranskalaisen IONITHERMIE-tuoteperheen valikoima kattaa vartalonhoitotuotteet ja kasvojenhoitotuotteet sekä laitteen, joka soveltuu sekä kasvoille, että vartalolle. Sarjan kehitystyö on alkanut jo 70-luvulla ja tuotteiden taustalla on biokemisti Oliver Fouchet.

Lue lisää…

ionithermie logo

IONITHERMIE Active Spa jalkahoitotuotteet

 

Spa jalkahoitoihin tarvittavat tuotteet ja välineet ammattilaisille.

 

 

Muut hoitolan tarvikkeet ja välineet

 

Valikoimastamme löydät myös muita kauneudenhoitoalalla tuiki tarpeellisia tuotteita,välineitä ja laitteita. Jos kaipaat jotain tiettyä niin kannattaa rohkeasti kysyä.

-Nitriilihanskat

-Suojalakanat

-Mikroneulausrullat

-Yms yms…

 

Tulossa…

Lisäämme jatkuvasti tuote ja palvelutarjontaamme. Mikäli kaipaat jotain tiettyä tuotetta tai tarviketta niin kysy rohkeasti. Selvitämme kuinka saamme sitä sinulle toimitettua.

 

 

Tutustu myös KosmEdu koulutuksiin

Tarjoamme laadukkaita ammattituotteita

Myymme verkkokaupasta tuotteitamme vain rekisteröityneille asiakkaillemme.

Ammattituotteita myymme vain yrityksille joilla on voimassaoleva y-tunnus ja jotka toimivat kauneudenhoitoalalla. Tästä syystä vaadimme rekisteröitymisen ennen kuin tuotteiden hinnat näkyvät verkkokaupassamme.