Yhteistyö

Yhteistyökumppanimme 2018

  • Tessa Olsbo, tutustu hänen blogiin tästä. Tessa on määrätietoinen urheilija joka nousee ensimmäistä kertaa fitness kilpailuissa lavalle syksyllä 2018. Tessan kanssa teemme yhteistyötä IONITHERMIE tuotesarjan osalta.
  • KB Spa sekä EDGE Beauty hoitoloista voit varata ajan Sonjan hoitoihin tai konsultaatioon.

Etsimme jatkuvasti tiimiimme mukaan alan rautaisia ammattilaisia. Mikäli koet että juuri sinulla olisi jotain annettavaa meille niin ole rohkeasti yhteydessä.

Teemme yhteistyötä myös kauneuden alalla muutoin vaikuttavien henkilöiden kanssa, esimerkiksi bloggarit. Sekä osallistumme esimerkiksi urheilijoiden sponsorointii. Jos uskoisit että sinulla olisi tarjota jotain meille ja meillä on jotain josta itse hyötyisit niin ota rohkeasti yhteyttä.

 

TÖIHIN MEILLE?

Lähetä vapaamuotoinen kuvallinen hakemuksesi ja CV, sekä hyvät perustelut miksi juuri sinut kannattaisi ottaa töihin, sähköpostilla meille osoitteeseen info@emmicosmetics.fi. 

Marraskuu 2018- Haku auki työharjoitteluun.

Etsimme mukaan tiimiin alan opiskelijaa. Työn kautta pääsee tutustumaan maahantuontiyrityksen toimintaan sekä aidosti vaikuttamaan alan ammattilaisten kanssa. Työ on todella monipuolista ja vaatii rohkeutta tarttua tilanteisiin myös itsenäisesti. Työn voi osittain tehdä tietokoneen välityksellä etänä, osan ajasta työ tapahtuu toimistollamme Tampereella. Mahdollisuus päästä mukaan koulutuksiin.