Yhteistyö

Yhteistyökumppanimme 

EDGE Beauty

 Hemmotteluhoitolat 

 

  Etsimme jatkuvasti tiimiimme mukaan alan rautaisia ammattilaisia. Mikäli koet että juuri sinulla olisi jotain annettavaa meille niin ole rohkeasti yhteydessä.

  Teemme yhteistyötä myös kauneuden alalla muutoin vaikuttavien henkilöiden kanssa, esimerkiksi bloggarit. Sekä osallistumme esimerkiksi urheilijoiden sponsorointii. Jos uskoisit että sinulla olisi tarjota jotain meille ja meillä on jotain josta itse hyötyisit niin ota rohkeasti yhteyttä.

   

  TÖIHIN MEILLE?

  Tammikuu 2020- Haku auki työharjoitteluun.

  Etsimme mukaan tiimiin alan opiskelijaa (estenomi, tradenomi, kosmetologi) jolla on aitoa kiinnostusta kehittää kauneudenhoitoalaa. Työn kautta pääsee tutustumaan kosmetiikan maahantuontiyrityksen toimintaan sekä aidosti vaikuttamaan alan ammattilaisten kanssa. Työ on todella monipuolista ja vaatii rohkeutta tarttua tilanteisiin myös itsenäisesti, pomo ei ole aina hengittämässä niskaan, mutta hommat täytyy saada tehtyä. Työn voi osittain tehdä tietokoneen välityksellä etänä, osan ajasta työ tapahtuu toimistollamme Tampereella (tuotteiden postitukset). Hakemamme harjoittelija on tunnollinen, omatoiminen ja näppärä. Työpäivät vaihtelevat sekä kiireisyydeltään että sisällöltään, odotamme joustavuutta ja vastavuoroisesti joustamme myös itse. Mikäli harjoittelu sujuu hyvin on mahdollisuus työllistyä yritykseen osa-aikaisesti tai täysiaikaisesti. Harjoittelun kesto on sovittavissa 3-12kk.  Harjoittelijalla on mahdollisuus päästä osallistumaan EmMi Cosmetics järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin.

  Lähetä vapaamuotoinen kuvallinen hakemus ja CV sähköpostilla info@emmicosmetics.fi. Kirjaa hakemukseen miten paljon olet käytettävissä ja mahdollinen palkkatoiveesi. Koulutustausta- ja kokemus alalta katsotaan eduksi joten kerrothan nämä selvästi. Mikäli koulutuksesi ei suoraan liity kauneudenhoitoalaan mutta ala sinua kiinnostaa niin kerro myös hieman enemmän itsestäsi ja vahvuuksistasi sekä siitä miksi haluaisit kauneudenhoitoalan parissa työskennellä.