Ammattilaisten verkkokauppa

HENKILÖKUNTA

Laadukkaat ja huippuammattimaiset kauneudenhoitopalvelut jokaiselle

Sonja Tammentie

Sairaanhoitaja ja SKY-kosmetologi, Estenomi YAMK opiskelija

Olen esteettiseen ihonhoitoon erikoistunut sairaanhoitaja, suoritin opintojen erikoistumisjaksot TAYS iho- ja sukupuolitautien poliklinikalla sekä käsi- ja plastiikkakirurgian vuodeosastolla. Sielultani olen yrittäjä, oma yritys onkin ollut vuodesta 2013 saakka, samalla teen sairaanhoitajan keikkaa ylläpitääkseni myös sitä osaamista. Ilmeisesti olen ikuinen opiskelija sillä olen suorittanut myös Merkonomin tutkinnon ja parhaillaan kirjoitan Estenomin ylemman ammattikorkeakoulututkinnon opinnäytetyötä. Kouluttaudun alan lisäkoulutuksissa jatkuvasti. Vierivä kivi ei sammaloidu…

EmMi Cosmetics on silmäteräni ja unelmani toteutumassa. Minulle tärkeää on korkealaatuiset ja turvalliset hoidot sekä tuotteet ja menetelmät niiden takana. Asiakkaat ovat syy miksi töihin tullaan ja siellä viihdytään, jäädessäni “päivätyöstä” pois halusin kääntää tilanteen niin että asiakas poistuu luotani iloisempana ja tyytyväisempänä kuin tullessaan.

Pidän tuloksellisesta ihonhoidosta, myönnän että en ole kovin hyvä hieroja. Tahdon että hoidon jälkeen saadaan heti konkreettisia ja näkyviä muutoksia aikaan.

Tervetuloa tulokselliseen ihonhoitoon!

Opiskelijahaastatteluni Laurean sivuilla.

Amanda Lehtinen

Sairaanhoitaja

Olen amerikkalaistaustainen, Suomessa opiskellut sairaanhoitaja. Olen asunut ja työskennellyt Suomessa jo yli 15 vuotta. Olen erikoistunut teho- ja perioperatiiviseksi hoitajaksi sekä lisäkouluttautunut esteettiseksi hoitajaksi. Nautin suuresti työstäni, sen monipuolisen luonteen vuoksi. On ilo pystyä hyödyntämään kaikkia taitojani sairaanhoitajana tarjoamissani palveluissa. Ensisijainen tavoitteeni on tarjota korkealaatuisia, ammattitaitoisia palveluja henkilökohtaisella tasolla ja luoda pitkäaikaisia ​​asiakassuhteita. Aito ja ystävällinen asenne työssäni on lähellä sydäntäni. Pyrin tarjoamaan asiakkailleni aina korkealaatuisinta hoitoa ja asiakaspalvelua.

Marianne Puurila

Kosmetologi ja Merkonomi (opisk.)

Kosmetologimme Marianne rakastaa hemmotella asiakkaitaan. Huolellinen ja turvallinen työskentely sekä ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu kuuluvat Mariannen vahvuuksiin.

Palveluvalikoimaan kuuluvat mm. sokeroinnit, kulmien värjäys ja muotoilu, perus kasvohoidot, Ionithermie vartalohoidot

Mariannen aikaisempi koulutus kosmetologina anta hänelle hyvän pohjan myös merkonomin opintoja sekä kauneudenhoitoalan toimistopuolen töitä ajatellen. 

LL, evl Anestesiologia ja Tehohoito

Sami Lehtinen

Lääkärin vastaanottoa meillä käy pitämässä LL Sami Lehtinen. Palveluvalikoimaan kuuluu Botox-pistokset. Pistospäiviin ennakkoon ilmoittautuminen sekä mahdollinen konsultaatio.