Ammattilaisten verkkokauppa

HENKILÖKUNTA

Laadukkaat ja huippuammattimaiset kauneudenhoitopalvelut jokaiselle

Marianne Puurila

SKY- Kosmetologi ja Merkonomi 

Kosmetologimme Marianne rakastaa hemmotella asiakkaitaan. Huolellinen ja turvallinen työskentely sekä ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu kuuluvat Mariannen vahvuuksiin.

Palveluvalikoimaan kuuluvat mm. sokeroinnit, YUMI kulmien värjäys ja muotoilu, perus kasvohoidot, Ionithermie vartalohoidot sekä HydraFacial hoidot.

Sonja Tammentie

Sairaanhoitaja ja SKY-kosmetologi, Estenomi YAMK 

Olen esteettiseen ihonhoitoon erikoistunut sairaanhoitaja, suoritin opintojen erikoistumisjaksot TAYS iho- ja sukupuolitautien poliklinikalla sekä käsi- ja plastiikkakirurgian vuodeosastolla. Sielultani olen yrittäjä, oma yritys onkin ollut vuodesta 2013 saakka, samalla teen sairaanhoitajan keikkaa ylläpitääkseni myös sitä osaamista. Ilmeisesti olen ikuinen opiskelija sillä olen suorittanut myös Merkonomin tutkinnon ja 17.12.2021 valmistuin myös Estenomi YAMK tutkinnosta (Maisterin tutkinto; Mastr of Beauty and Cosmetics). Kouluttaudun alan lisäkoulutuksissa jatkuvasti. Vierivä kivi ei sammaloidu…

EmMi Cosmetics on silmäteräni ja unelmani toteutumassa. Minulle tärkeää on korkealaatuiset ja turvalliset hoidot sekä tuotteet ja menetelmät niiden takana. Asiakkaat ovat syy miksi töihin tullaan ja siellä viihdytään, jäädessäni ”päivätyöstä” pois halusin kääntää tilanteen niin että asiakas poistuu luotani iloisempana ja tyytyväisempänä kuin tullessaan.

Pidän tuloksellisesta ihonhoidosta, tahdon että hoidon jälkeen saadaan heti konkreettisia ja näkyviä muutoksia aikaan.

Tervetuloa tulokselliseen ihonhoitoon!

Opiskelijahaastatteluni Laurean sivuilla.