Ammattilaisten verkkokauppa

YRITYS

Laadukkaat ja huippuammattimaiset kauneudenhoitopalvelut jokaiselle

HOITOLAESITTELY

EmMi Cosmetics Showroom hoitola ja ammattilaisten koulutuskeskus sijaitsee aivan Tampereen sydämessä kävelyetäisyydellä rautatieasemasta ja keskustorista.

Olemme tulokselliseen ihonhoitoon erikoistunut kauneushoitola. Toimimme alan tukkuna ja kouluttajina. Hoitolassa käytössämme on korkealaatuiset ja turvalliset tuotteet ja menetelmät. Meille asiakkaidemme turvallisuus ja luottamus on tärkeää, jokainen hoito räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Hoitolassamme sinua on vastassa sairaanhoitaja ja SKY-kosmetologimme Sonja Tammentie. Sonjalla on vuosien kokemus kauneudenhoitoalasta ja erilaisista ihonhoidon menetelmistä. Kouluttajana hän on toiminut vuodesta 2014 alkaen, kokemusta on sekä kosmetiikan valmistajalle työskentelystä että omasta koulutustarjonnasta. Sonja on järjestänyt myös isomman kaksipäiväisen KosmEdu seminaarin 2019 tammikuussa. Hoitajana Sonja on napakka mutta ystävällinen, hänelle uskaltaa kertoa mitä todella toivoo ja hän rehellisesti kertoo kuinka se on mahdollista saavuttaa. Sonja opiskelee parhaillaan Kauneudenhoitoalan maisterintutkintoa ja tarkoitus on saada keväällä 2021 opinnäytetyö valmiiksi ja siten valmistua Master of Beauty and Cosmetics nimikkeelle.

Sonjan lisäksi tiimistä löytyy SKY-kosmetologi Marianne sekä sairaanhoitaja Amanda.

Sonja Tammentie

Sairaanhoitaja ja SKY-kosmetologi

Sonja on valmistunut sairaanhoitajaksi Tampereelta kansainväliseltä opintolinjalta 2010. Tämän jälkeen kokemusta on kartutettu keikkailemalla oman kauneushoitolan pyörittämisen ohessa. Jo sairaanhoitajaopintojen aikana Sonja huomasi että ihonhoito ja estetiikka kiinnostavat häntä, koulun viimeiset erikoistumisjaksot hän suorittikin Tampereen Yliopistollisessa sairaalassa Iho- ja Sukupuolitautien poliklinikalla sekä Käsi- ja Plastiikkakirurgian osastolla. 

Oman kauneushoitolan perustamisen aikaan 2013 hän hankki itselleen myös SKY-kosmetologin tutkinnon ja aloitti pian tämän jälkeen myös alalla kouluttajana toimimisen. Sairaanhoitajan tutkinnostaan sekä käymistään muista koulutuksista sai ammennettua paljon annettavaa muille kauneudenhoitoalan toimijoille. Toisen lapsen äitiysloman aikana 2017 Sonja opiskeli itselleen myös Merkonomin tutkinnon. 

”Aina oppii kun kotoonsa lähtee”

 

Sonja uskoo vahvasti elinikäiseen oppimiseen ja se näkyy hänen kouluttautumisessaan. Perustaessaan uutta omaa osakeyhtiötään 2018 syksyllä hän päätti jälleen kouluttautua lisää. Keväällä 2019 hän aloitti YAMK opinnot tähtäimessään Kauneudenhoitoalan Maisterin tutkinto. Opintojen kurssit hän ehti suorittaa ennen kuin kevään 2020 koronapandemia sulki koulut ja pakotti siirtämään oman työpanoksen sairaanhoitajan tehdäviin lähes vuodeksi. Master of Beauty and Cosmetics tutkinto on siis opinnäytetyötä vailla valmiina.

Kouluttajana Sonja on pidetty ja hänen tyyliään kehutaan ammattilaisten keskuudessa. Hoitolalla hän ottaa asiakkaansa vastaan hymyillen ja iloisesti sekä jokaisen yksilölliset toiveet huomioiden ja niitä kunnioittaen. 

”Olen luonnollisen kauneuden korostaja, haluan että jokaisen meistä sisäinen kauneus pääsee pintaan jotta myös kaikki muut voivat nähdä sen. Tunnen hoitajana omat rajani ja ohjaan asiakkaan herkästi eteenpäin mikäli en itse pysty asiakkaan toivetta toteuttamaan. Uskon siihen että yhdessä keskustelemalla ja kotihoitorutiineja noudattamalla saamme kaikille hyvän lopputuloksen. Pistoshoitajana tyylini on kaunistava ja luonnollinen. Sanonkin asiakkailleni että minun injektion jäljiltä kadulla vastaan tulevat eivät välttämättä arvaa tehtyä toimenpidettä, mutta oma äiti ja puoliso voivat kysyä että mitä on tehty kun näyttää nätiltä.”

EmMi Cosmeticsin arvot

Hoito tehdään kirurgiseen käyttöön soveltuvalla kertakäyttöisellä steriilillä veitsellä. Veistä liikutetaan ihon pinnan myötäisesti kevyesti, hentoisen paineen avulla terä kuorii hallitusti iholta vaalean velluskarvan (vauvakarvan) sekä epidermiksen uloimman kuolleen pintasolukon. Hoito on turvallinen ja kivuton koulutetun ja taitavan ihonhoidon ammattilaisen tekemänä.

Hoito on ihanteellinen kaikille kenellä on kuiva iho, pintajuonteita, tai muutoin epätasainen iho. Ilmejuonteita ja aknearpia saadaan häivytettyä. Lähes kaikki voivat hyötyä tästä ihon pintakerroksen kuorinnasta. Hoidossa ei käytetä voimakkaita kemikaaleja joten hoito sopii myös hyvin herkälle iholle.