Ammattilaisten verkkokauppa

Sonja Tammentie

Yritys

EmMi Cosmetics Oy on kesällä 2018 perustettu perheyritys, jonka toimialana on kauneudenhoidon ammattilaisten koulutukset sekä ammattikosmetiikan maahantuonti.

Meille tärkeintä on, että asiakas menestyy. Pyrimme läpinäkyvään toimintaan kaikkialla ja otamme mieluusti vastaan palautetta niin hyvässä kuin myös rakentavassa mielessä.

Yrittäjä

Yrityksen takana häärii Sonja Tammentie. Sonja on koulutukseltaan sairaanhoitaja (Medical Surgical Nurse) ja SKY-kosmetologi sekä hän on suorittanut liiketalouden perustutkinnon yrittäjän oppisopimuksella. Kokemusta löytyy oman tmi hoitolan pyörittämisestä sekä isomman hoitolan vetämisestä useamman vuoden ajalta. Myös maahantuonnin osalta on aikaisempaa kokemusta. Sonjan lisäksi toiminnan taustalta löytyy joukko läheisiä, joiden kunkin erikoisosaamista hyödynnetään yrityksen hallinnossa.

Vapaa-aika Sonjalta kuluu perheen parissa. Perheen omakotitalo-projekti sekä kaksi pientä alle kouluikäistä lasta tuovat iloa ja eloa arkeen. Jos aikaa jää niin mökkeily ja ystävien seura ovat hänen sydäntään lähellä

EmMi Cosmetics Oy:n arvot

Yrityksemme toiminta perustuu avoimeen, läpinäkyvään ja rehelliseen toimintaan. Olemme luotettava ja luottamuksen arvoinen kumppani asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Tuotevalinnoissamme meille korkea laatu ja ammattimaisuus ovat itsestäänselvyyksiä. Jos emme pysty itse seisomaan tuotteen takana, emme voi sitä kenellekään muullekaan suositella.

Koulutustarjonnassamme haluamme auttaa asiakastamme saavuttamaan omat tavoitteensa ja kehittämään omaa osaamistaan. Koulutustarjontamme kattaa ne alueet, joilla oma osaamisemme on vahvaa ja joissa meillä on annettavaa myös muille alan ammattilaisille.